Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
YPO: Οι δηλώσεις του που θα συζητηθούν

YPO: Οι δηλώσεις του που θα συζητηθούν

Ο ράπερ YPO βρέθηκε καλεσμένος σε βραδινή εκπομπή και μίλησε για όλα

Ο ράπερ YPO βρέθηκε καλεσμένος σε βραδινή εκπομπή και μίλησε για όλα.

https://www.instagram.com/p/BzBE1rnCtRw/

«Εγώ έφερα την trap στην Ελλάδα»

«Εγώ έφερα την trap στην Ελλάδα. Πόνταρα ότι είχα και δεν είχα σε αυτή τη μουσική. Με πείραξε που οι παλιοί ράπερ με κράξανε που έφερα την trap. Εγώ ήθελα οι ράπερ να φτάσουν τα budgets των λαϊκών τραγουδιστών. Παλιά αν έμπαινες σε μια εταιρία και ήσουν ράπερ γελούσαν ενώ αν έμπαινε ο λαϊκός τραγουδιστής, όλοι έδειχναν σεβασμό.Τώρα συμβαίνει το αντίθετο», είπε ο YPO.

Ποια είναι η σχέση του με τον Μαραντόνα;

«Το τραγούδι μου Μαραντόνα το άκουσε και το χόρεψε ο ίδιος ο Μαραντόνα, μου έστειλε το βίντεο ο μάνατζερ του», αποκάλυψε ο YPO.

YPO εναντίον Λιάγκα

Η κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και SNIK ξεκίνησε πριν λίγες μέρες.

«Εγώ θεωρώ ότι η κάθε γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θεωρώ πως τα παιδιά μου που είναι τρεις – τέσσερις γενιές κάτω από μένα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με εμένα. Πιο μορφωμένα, πιο έξυπνα. Εγώ το σοκ με τον Snik το έπαθα όταν απόλυτα δικαιολογημένα και δεν το παίρνω πίσω, έκρινα μια αγενή συμπεριφορά και είπα πως είναι αγενής και δεν το παίρνω πίσω. Εκείνο το βράδυ ήταν αγενής. Την επόμενη ημέρα έρχεται ο μικρός μου γιος, που είναι πέντε χρονών και μου λέει “Μπαμπά κάτι μου είπε κάποιος στο σχολείο ότι μάλωσες στην τηλεόραση τον Snik” και του λέω “Νομίζω έκανε κάτι αγενές και δεν πρέπει να είμαστε αγενής για αυτό είπα κάτι κακό”. Μετά λέει “Δεν είναι όμως καλός ράπερ;” . Βλέπεις ότι τα παιδιά μας τον έχουν ίνδαλμα αυτό τον άνθρωπο και καλώς ή κακώς αυτός είναι και πρέπει να δούμε αυτός ο άνθρωπος ποια θετικά στοιχεία έχει για να προβάλει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ ο ράπερ απάντησε με μια φωτογραφία

Ο YPO ρωτήθηκε στην συνέντευξη του για το περιστατικό και απάντησε: «Μα και ο Λιάγκας προχθές είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις» είπε χαρακτηριστικά ο YPO.

View this post on Instagram

el verdadero presidente

A post shared by YPOTESLA (@ypoxthonioscm) on

Τι απαντά για τους επικριτές της trap;

«Αυτοί που κράζουν την trap είναι αυτοί που ακούνε τα ρεμπέτικα με κοινή θεματολογία στιχουργικά, όπως τα ναρκωτικά» δήλωσε ο YPO.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024