Χρηστίδου-Μαραντίνης: Έτσι ευχήθηκαν στον μεγάλο γιο τους
Ο Φίλιππος- Ραφαήλ είχε τη γιορτή του και οι διάσημοι γονείς του τού ευχήθηκαν δημόσια
Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος – Ραφαήλ, είχε τη γιορτή του και οι γονείς του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν και δημόσια.
Αναρτώντας ο καθένας από μία φωτογραφία του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, έστειλαν τις πιο ζεστές ευχές τους στο αγόρι.
Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Φίλιππου από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Ισραήλ.
«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Εύχομαι για πάντα να κρατήσεις το φως στην ψυχή σου και να το μοιραστείς. Το χρειάζεται ο κόσμος μάτια μου. Σαγαπώ πολύ Φίλιππε Ραφαήλ… ♥️», έγραψε στη λεζάντα.
Στη συνέχεια δημοσίευσε και ο Θοδωρής Μαραντίνης φωτογραφία του γιου τους, όπου φαίνονται για πρώτη φορά καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
«Always believe in magic … and don’t let anyone tell you what you cannot do… Χρόνια πολλά αστέρι μου…σ’ αγαπώ ..!», σχολίασε στη λεζάντα.
Όπως θα δείτε παρακάτω ο Φίλιππος-Ραφαήλ είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι 11 ετών με υπέροχο χαμόγελο.
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442