Το μεταναστευτικό – προσφυγικό αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ανησυχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, καθώς οι ροές εξακολουθούν να ακολουθούν ανοδική πορεία
Το μεταναστευτικό – προσφυγικό αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ανησυχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, καθώς οι ροές εξακολουθούν να ακολουθούν ανοδική πορεία.
Η κατάσταση έχει προκαλέσει την αντίδραση της κοινωνίας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει την άποψη πως «είναι ωραίο όταν είσαι από έξω να λες ότι θα το αντιμετωπίσω αλλά η μοίρα τα φέρνει έτσι ώστε να έρχονται τετραπλάσιες βάρκες από αυτές που είχαμε την προηγούμενη περίοδο».
Το πρόβλημα οξύνει και η απάθεια της ΕΕ, με τα πρώτα μηνύματα να μην είναι καλά.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας