Το καλοκαίρι έγινε η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού, καθώς κόστισε 87 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει από τη Λέστερ. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα του ασκείται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του.
Ο Χάρι Μαγκουάιρ θέλησε να απαντήσει στην κριτική των τελευταίων ημερών τονίζοντας πως απολαμβάνει το περιβάλλον που βρίσκεται και πως ανυπομονεί να ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα του Μάντσεστερ.
«Απολαμβάνω που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Θα είμαι μέλος της και στο μέλλον. Εξάλλου, υπέγραψα πολυετές συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.
Ήξερα τις ευθύνες, γνώριζα που ερχόμουν και πλέον στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί στις κορυφαίες! Ανυπομονώ να ζήσω την εξέλιξη της Γιουνάιτεντ».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....