«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την αποδέχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας»
Ο Μίλαν Τόμιτς υπέβαλε την παραίτηση του στον Ερυθρό Αστέρα όμως ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς δεν την έκανε δεκτή σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας.
Μεγάλη κρίση στον Ερυθρό Αστέρα καθώς μετά και την χθεσινή ήττα από την Κρκα για την Αδριατική Λίγκα, ο Μίλαν Τόμιτς φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Kurir», μετά την τρίτη σερί ήττα των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα και Eurolegaue ο Τόμιτς υπέβαλε την παραίτησή του σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν την έκανε δεκτή
Αντίθετα μάλιστα στη συζήτηση που κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες τέθηκαν όλα τα ζητήματα επί τάπητος ώστε να δουν τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα του Αστέρα.
Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει ο Τόμιτς και από δω και στο εξής αναμένονται αλλαγές όσον αφορά στο ρόστερ. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο 46χρονος κόουτς κατέκτησε το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα Σερβίας και την Αδριατική Λίγκα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στην EuroLeague. Ωστόσο φέτος η σεζόν άρχισε με αποκλεισμό στο Σούπερ Καπ από την Πριμόρσκα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League