Με ηγέτη τον Στέφεν Κάρι, ο οποίος σημείωσε 40 πόντους, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με σκορ 143-123 για την preseason
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μπορεί να έχασαν τον Κέβιν Ντουράντ (που μετακόμισε στους Μπρούκλιν Νετς) και τον Κλέι Τόμπσον (εκτός λόγω ρήξης χιαστού), έχουν όμως τον Στέφεν Κάρι ο οποίος έχει ξεκινήσει καυτός τη σεζόν.
Ο 31χρονος γκαρντ αγρίεψε και… δάγκωσε τους «λύκους» της Μινεσότα σημειώνοντας 40 πόντους με 6/9 τρίποντα, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, στη νίκη των «πολεμιστών» με σκορ 143-123.
Άξιοι συμπαραστάτες για τον Κάρι ήταν οι Τζόρνταν Πουλ με 19 πόντους, ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ με 16 και ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ που είχε 13.
Για τους Τίμπεργουλβς του Ράιαν Σόντερς ξεχώρισαν ο Τζέρετ Κάλβερ με τον Τζέικ Λέμαν οι οποίοι πέτυχαν από 17 πόντους, χωρίς όμως να αποτρέψουν την ήττα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς με τη μορφή δανεισμού, έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ιταλία.