Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς : Δική μου η ευθύνη για τη μίζερη εικόνα

Ομπράντοβιτς : Δική μου η ευθύνη για τη μίζερη εικόνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι δεν μίλησε στους παίκτες του μετά τη λήξη του ματς

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μία από τις πρώτες εκπλήξεις της σεζόν στηνEuroleague επικρατώντας με σκορ 68-56 της Φενέρμπαχτσε, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εμφανίζεται προβληματισμένος.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν είπε λέξη στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι,  ενώ επισήμανε πως είναι δική του ευθύνη η ήττα και θα ψάξει να βρει τι έφταιξε και η ομάδα του έβαλε μόλις 56 πόντους στον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Είναι προφανές ότι ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πάλεψαν πολύ, είχαν περισσότερη διάθεση για το παιχνίδι και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Ήμουν έκπληκτος από την ομάδα μου περισσότερο από τον Αστέρα. Πάντα αρχίζω από τον εαυτό μου και η εικόνα της ομάδας είναι κάτι που ως κόουτς πρέπει να σκεφτώ και να βελτιώσω τα λάθη που σίγουρα υπάρχουν.

Δεν είπα λέξη στα αποδυτήρια για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αλλά αρχίζω από τον εαυτό μου, αυτή είναι δική μου ευθύνη και πρέπει να την αναλύσουμε με το σταφ μου. Γιατί σκοράραμε αυτούς τους μίζερους 56 πόντους. Εξακολουθώ να λέω ότι είχαμε μια κακή προετοιμασία, για πολλούς λόγους και δεν θέλω να το επαναλάβω.

Δεν μπορώ να κακολογήσω τη διάθεση των παικτών στην προπόνηση, δουλεύουμε καλά και γι αυτό λυπάμαι που παίζουμε έτσι. Αλλά η προπόνηση είναι ένα πράγμα, το ματς είναι άλλο. Ευτυχώς είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε δεν είναι η πραγματική εικόνα μας αυτή. Πρέπει να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί γι αυτό».

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024