Ο Γιασίν Μεριά κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Τυνησίας και θα είναι στην αποστολή της χώρας του για τον φιλικό αγώνα με το Καμερούν το μεθεπόμενο Σάββατο (12/10)
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιασίν Μεριά κλήθηκε ξανά στην Εθνική Τυνησίας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον φιλικό αγώνα με το Καμερούν το μεθεπόμενο Σάββατο (12/10).
Ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι βασικό μέλος της Εθνικής του και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μοντχέρ Κμπάιερ, αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Μεριά στο συγκεκριμένο φιλικό, όπως κάνει άλλωστε στα περισσότερα ματς της ομάδας, είτε επίσημα είτε φιλικά.
Να σημειωθεί πως ο Μεριά, πριν το ταξίδι του με την Εθνική και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, έχει να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό κόντρα στον Άρη την Κυριακή (6/10, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.