Ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε με δηλώσεις στο «Yahoo Sports», δήλωσε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, διότι είναι επικεντρωμένος στους «ερυθρόλευκους», στους στόχους και στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Γκιγιέρμε ανέφερε επίσης πως το 2014 ήθελε να παραμείνει στην Κορίνθιανς, αλλά τελικά πήρε μεταγραφή για την Ουντινέζε επειδή ο τότε προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας δεν τον υπολόγιζε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γκιγιέρμε:

Για τη μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στην Ουντινέζε:

«Δεν ήθελα να φύγω το 2014 και το έκανα ξεκάθαρο στο συμβούλιο της Κορίνθιανς. Όμως εκείνοι επέλεξαν να πιέσουν τις καταστάσεις και εμένα και εν τέλει να με πουλήσουν.

Επίσης αλήθεια είναι πως τότε στην ομάδα είχε έρθει ένας προπονητής που ζητούσε κάτι άλλο. Ήθελε κάτι διαφορετικό από εμένα.
Ο προπονητής εκείνος, μου ξεκαθάρισε ότι θα με αφήνει στον πάγκο σε μία περίοδο που είχε έρθει η πρόταση της Ουντινέζε. Επειδή είχα ιταλικό διαβατήριο ήταν πιο εύκολο να γίνει το deal».

Για τον βραζιλιάνικο σύλλογο:

«Μία μέρα θα γυρίσω στην Κορίνθιανς. Δεν ήταν να φύγω τότε από την ομάδα. Νιώθω πως άφησα κάτι πίσω μου και θέλω να κλείσω ένα κεφάλαιο. Να αφήσω την ποδοσφαιρική μου κληρονομιά».

Για τις δεσμούς που έχει με τον κόσμο της Κορίνθιανς και τις υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό:

«Αυτήν την στιγμή δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μπορώ να το πω αυτό και ας έχω δεσμούς και πολλούς φίλους. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι για τώρα. Τώρα έχω τις υποχρεώσεις μου αλλού και είμαι επικεντρωμένος εκεί.

Στο παρελθόν είχα κρούσεις από Σάο Πάολο, Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ πάντως. Με την Σάο Πάολο είχα βρεθεί πιο κοντά ενώ οι άλλες δύο ομάδες δεν είχαν μιλήσει απευθείας με μένα».

Γράψτε το σχόλιό σας