Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για την ηλικία της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για την ηλικία της

Η Ελεονώρα Μελέτη έκλεισε τα 41 της χρόνια και μίλησε για το... «απωθημένο» της!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 41 της χρόνια!

View this post on Instagram

Πολύ μου άρεσε η κουβέντα που είχαμε με τη @mirtomitsiou για το celebrity που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα… κ η φωτογράφιση με τον @skoulos ήταν όπως πάντα σκέτη απόλαυση. Είναι θεϊκό να αφήνεσαι στον φακό κ τις οδηγίες του. Ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο κ με αισθητική. Το μαγικό χερι του έβαλε σε αυτό κ ο @thanosvogiatzis για τα μαλλιά κ το make up. Σ αυτήν την κατά τα αλλά χαλαρή πόζα, προσπαθώ να κρεμαστω από την κούνια μιας συκιάς ενώ έχω απίστευτη φαγούρα στο δεξί χερι από σκνηπα που αλώνιζε ανενόχλητη. Καντήλα κ καντήλια έδεσαν αρμόνικα σε ένα back stage που ποτέ δεν θα μάθετε… #celebritymagazine #cover #covergirl #photoshooting #september #septemberissue #tv #tvhost #greece

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Η πανέμορφη παρουσιάστρια ενόψει των γενεθλίων της ανάρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Η Ελεονώρα φωτογραφήθηκε με ένα λευκό πουκάμισο, σε γνωστό ελληνικό περιοδικό ενώ αποκάλυψε ότι το concept της φωτογράφισης αποτελούσε «απωθημένο» για την ίδια.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη

«40+1…. Ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο «plus» ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κ αυτό που ζω.

Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… κ αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή.

Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι’αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Κ εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω κ ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές…

Είμαι πολύ τυχερή και νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους κ τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου.

Την αγάπη μου, και να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω και εγώ τη φωτογραφία τη σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε.

Την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus».

View this post on Instagram

40+1…. ανηκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το ποσο “plus” ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μαθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κ αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που κου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογεΣ! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… κ αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποιήση των 40? Η 40 με την τρέλα των 20? Ασυμβίβαστο. Γι αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Κ εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω κ ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσας που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές… είμαι πολύ τυχερή κ νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους κ τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, κ να σας πω κ κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω κ γω τη φωτογραφία τη Σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε.την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κα, αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus. #thankuall #birthday #41 #loved photo: @skoulos makeup/hair @thanosvogiatzis #celebritymagazine

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024