Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφίες από το νέο «ντου» στις φυλακές Κορυδαλλού - Βρέθηκαν μαχαίρια και σουβλιά

Φωτογραφίες από το νέο «ντου» στις φυλακές Κορυδαλλού – Βρέθηκαν μαχαίρια και σουβλιά

Νέα αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια μαχαίρια καθώς και ένα λαπτοπ.

Νέα αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια μαχαίρια καθώς και ένα λαπτοπ.

Συγκεκριμένα σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών εισέβαλαν στα κελιά της 5ης πτέρυγας των φυλακών όπου πραγματοποίησαν εκτατεμένους ελέγχους.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός υπολογιστής, 3 κάρτες sim, 3 αυτοσχέδια σουβλιά, 2 αυτοσχέδια μαχαίρια και διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι και εσωτερικός σκληρός δίσκος.

Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά από τα ευρήματα, όπως το λάπτοπ και πέντε κινητά εντοπίστηκαν στο κελί νεαρού κρατούμενου ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία πριν από μερικά χρόνια στα Γλυκά Νερά, όταν είχε σκοτώσει για λόγους ναρκωτικών έναν συνομήλικό του.

Εφοδος στο ψυχιατρείο των φυκαλών

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες είχε γίνει έφοδος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού αστυνομικών επιχειρήσεων στις φυλακές.

Την επιχείρηση οργάνωσε και πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών με την συνδρομή της ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ και έγινε έρευνα σε κελιά κρατουμένων, σε τρία από τα οποία βρέθηκαν ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στο κελί ενός Έλληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα και στο κελί Γεωργιανού, ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024