«Υπαστυνόμος Ρεξ»: Έτσι είναι σήμερα ο αστυνομικός Μόζερ
Δείτε πως είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς ο «Υπαστυνόμος Ρεξ», αστυνόμος Μόζερ.
Ο «Υπαστυνόμος Ρεξ»προβλήθηκε στην Ελλάδα την δεκαετία του ’90 και αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού.
Σειρά περιπέτειας, αυστριακής παραγωγής που γυρίστηκε στην Βιέννη από το 1993 έως και το 2002, είχε ως κεντρικό θέμα την εξιχνίαση εγκλημάτων από τον αστυνόμο Μόζερ, τον οποίο βοηθούσε ένας σκύλος της αστυνομίας, ονόματι Ρεξ.
Βέβαια συνήθεια του αξιαγάπητου τετράποδου ήταν να… «κλέβει» τα χάμπουργκερ του «αφεντικού» του, Μόζερ σε κάθε ευκαιρία!
Την παράσταση από τον πανέμορφο γερμανικό ποιμενικό, που ήταν άριστα εκπαιδευμένο, έκλεβε πολλές φορές το… γοητευτικό «αφεντικό» του, ο αστυνόμος Μόζερ ή κατά κόσμον Τομπίας Μορέττι.

Πως είναι ο Τομπίας Μορέττι σήμερα
Ο «αστυνόμος Μόζερ» παραμένει ακόμα και σήμερα εξίσου γοητευτικός! Το κοινό τον γνώρισε με μακριά καστανά μαλλιά ενώ πολλές λάτρεψαν τα καταγάλανα μάτια του.
Σήμερα, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς, ο Τομπίας Μορρέττι είναι ακόμα ιδιαίτερα γοητευτικός αλλά χωρίς τα μακριά καστανά μαλλιά του. Αντίθετα τα έχει κόψει πιο κοντά και έχει ανοίξει το χρώμα τους, με κάποιους ξανθούς τόνους.
Δημοσιεύτηκε από Tobias.Moretti στιςΚυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019
Παράλληλα στο λογαριασμό του στο Facebook είναι αναρτημένο ένα στιγμιότυπο από την ταινία Deutschstunde, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.
https://www.wildbunch-germany.de/movie/deutschstunde?fbclid=IwAR3dreLQJIO2subKY0TV_rednBz6VCuI8ILaKvzdjKERhG2KvcapVIJGcYA#filminfo
Δημοσιεύτηκε από Tobias.Moretti στιςΤετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα για την «αργία»
- Τώρα ιδρώνει: Η φωτογραφία του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου μετά τη σύλληψή του έγινε «έργο τέχνης» στο Λούβρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442