Κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά βρέθηκαν στο σώμα 28χρονου καταδίκου κατά τον έλεγχο του στις Κεντρικές Φυλακές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατάδικος, μεταφέρθηκε χθες από τις Κεντρικές Φυλακές προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
Κατά την επιστροφή του στις Κεντρικές Φυλακές, σε έλεγχο που έγινε με ανιχνευτή μετάλλων, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος έφερε αντικείμενα στο σώμα του.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι ιατροί προχώρησαν σε ακτινολογικό έλεγχο με τον 28χρονο να αφοδεύει τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και πλαστική συσκευασία με τέσσερα γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.
Ο κατάδικος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στις Κεντρικές Φυλακές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.