Ένα μουσείο, κόσμημα σχολικής ζωής και εκπαίδευσης, βρίσκεται στο κέντρο της Πλάκας.
Στους χώρους του μουσείου μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν ταξίδι στο χρόνο βιώνοντας τη μαθητική εμπειρία του παρελθόντος. Συλλογές αναγνωστικών και σχολικών βιβλίων δημοτικού και γυμνασίου.
Σχολική ύλη και παιδικά βιβλία από όλο τον κόσμο. Ένα μουσείο όπου οι μεγαλύτεροι θα ανασύρουν στη μνήμη τους σχολικές αναμνήσεις καθισμένοι στα παλιά ξύλινα θρανία, γράφοντας στις πλάκες με τους κονδυλοφόρους, ενώ οι μικρότεροι θα ξεναγηθούν ευχάριστα και βιωματικά, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την ιστορία του παλιού σχολείου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας