Tραβάει το σχοινί ο ΠΑΟΚ: «UEFA, La Cosa Nostra of modern football»
Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά το πανό που ανέβηκε στην κεντρική κερκίδα της Τούμπας ρίχνει νερό στον μύλο της κόντρας με την UEFA και είναι πιθανό να φέρει άσχημα νέα
Από το δεύτερο παιχνίδι με τον Αγιαξ, ο ΠΑΟΚ έχει επιδοθεί σε μία εξαιρετικά επιθετική ρητορική εναντίον της UEFA. Οι Θεσσαλονικείς ακόμη και μέσα από τα επίσημα social media και την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έκαναν επιθέσεις στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Αλλά αυτό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, δεν αποκλείεται να φέρει άσχημα νέα στον Δικέφαλο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.