Υβριστική επίθεση δέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μέσω μηνύματος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στο προφίλ του στο Instagram, από όπου ανακοίνωσε και στους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους του την περιπέτεια που περνά με την υγεία του.

Συγκεκριμένα μίλησε για την αιτία, που τον έκανε να ξυρίσει το κεφάλι του αλλά αποκάλυψε ότι υποβάλλεται και σε χημειοθεραπείες.

Αυτήν την φορά, η δημοσίευση που έκανε ο γοητευτικός ηθοποιός ξάφνιασε τους followers του, αφού κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη.

Το μήνυμα που είχε αποσταλεί από άγνωστη follower του ξεκινούσε με την φράση: «Πόσο Μαλα@@ς είσαι;».

Σαστισμένος ηθοποιός ζήτησε εξηγήσεις και εκείνη του απάντησε: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά.

Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Στον αντίποδα ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας το εν λόγω στιγμιότυπο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιό σας