Οι ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός απέρριψαν την πρόταση της ΕΡΤ για μείωση 45% στα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν.
Πριν από λίγες ημέρες η ΕΡΤ έστειλε επιστολή στις ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός, με την οποία τους πρότεινε μείωση 45% στα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του ΟΦΗ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε Άρης Betsson που επικράτησε άνετα με 78-55 της Καρδίτσας και πλέον έχει κάθε λόγο να «κοιτάει» την πρώτη 4άδα της Basket League.