Πανέτοιμο και ολοκαίνουργιο είναι το κάτω γήπεδο της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Έγινε ολική επανακατασκευή του που απαιτούνταν, μπήκε νέος χλοοτάπητας και πλέον είναι έτοιμος προς χρήση με την επιστροφή του Δικεφάλου από την Πολωνία.
Έτσι, το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους «κιτρινόμαυρους», όταν η αποστολή της ομάδας επιστρέψει στην Αθήνα.
Τέλος, στασιμότητα υπάρχει στο ζήτημα της κατασκευής των δύο νέων γηπέδων για τις Ακαδημίες σε οικόπεδο πλησίον του προπονητικού κέντρου, καθώς ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντας δεν έχει υλοποιήσει ακόμη τη δέσμευση του για κατασκευή τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.