Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς βίωσε την κακοκαιρία στην Χαλκιδική
Στην Χαλκιδική βρέθηκε η όμορφη παρουσιάστρια και έτσι βίωσε την ισχυρή κακοκαιρία
Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική και στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στην Χαλκιδική με τους δύο γιους της, όπου έχει σπίτι και δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που έβλεπε!
Χθες στην περιοχή της Χαλκιδικής έπεσαν περισσότεροι από εννέα χιλιάδες κεραυνοί και η όμορφη παρουσιάστρια έσπευσε να αναρτήσει βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το βιβλικό σκηνικό!
«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες βροντές και αστραπές ποτέ μου. Δεν σταματάει. Είναι συνεχόμενο. Έχει γίνει τρελή διακοπή σε όλον τον οικισμό. Στείλτε βοήθεια» αναφέρει η παρουσιάστρια.
Παράλληλα στο βάθος ακούγεται η μητέρα της να λέει: «Επικρατεί χάος»!
- Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπακς (124-112) – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-127x85.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)


































![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442