Το ταιριαστό ζευγάρι έχει επιστρέψει από το νησί των Ανέμων πίσω στη Θεσσαλονίκη αλλά οι αναρτήσεις στο Instagram δεν έχουν μειωθεί ούτε στο ελάχιστο!
Η ξανθιά καλλονή χθες το βράδυ μαγείρεψε για τον καλό της και φυσικά δεν ξέχασε να το αναρτήσει στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram! Και αφού η Ιωάννα μαγείρεψε ο Νώντας έπρεπε να κάνει την… «λάντζα»!
Η Ιωάννα δεν δίστασε, όπως είναι φυσικό, να αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο ο καλός της βρίσκεται πάνω από το νεροχύτη εν ώρα δράσης!
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.