Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: Απάντησε στις κατηγορίες της Σκορδά

Τριαντάφυλλος: Απάντησε στις κατηγορίες της Σκορδά

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! »

Η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά σήμερα Τρίτη το πρωί και κατά την διάρκεια της εκπομπής θέλησε να αναφερθεί σε ένα Instagram Story που της έστειλαν και την έκανε έξαλλη.

Συγκεκριμένα το Instagram Story είχε γίνει από τον πασίγνωστο τραγουδιστή Τριαντάφυλλο και αναφερόταν στην Νατάσα Θεοδωρίδου και την εμφάνιση που έκανε σε γνωστή εκπομπή.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τριαντάφυλλος τα «τσουγκρίζει» με την λαμπερή τραγουδίστρια. Πέρυσι και με αφορμή πάλι την εμφάνιση της  Νατάσας Θεοδωρίδου σε βραδινή εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του επειδή δεν τον κάλεσε στο αφιέρωμα που έκανε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/BzKacO6AZIr/

Τότε είχε ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο με τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της Νατάσας και στην λεζάντα είχε γράψει χαρακτηριστικά: « Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες».

Ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του,  εκνευρισμένος με όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε με βίντεο εναντίον της λέγοντας μάλιστα πως θα τα πουν στα δικαστήρια.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!» έγραψε σε κάποιο από αυτά τα βίντεο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BzIaRKAgpm4/

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024