Επίθεση Ερντογάν στους «τυράννους» της Αιγύπτου για τον θάνατο του Μόρσι
«Η ιστορία δεν θα ξεχάσει ποτέ τους τυράννους που τον οδήγησαν στον θάνατο» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τη Δευτέρα τους «τυράννους» ότι ευθύνονται για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος κατέληξε αφού είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στο Κάιρο.
«Η ιστορία δεν θα ξεχάσει»
«Η ιστορία δεν θα ξεχάσει ποτέ τους τυράννους που τον οδήγησαν στον θάνατο, βάζοντάς τον στη φυλακή και απειλώντας να τον εκτελέσουν» δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία στην Κωνσταντινούπολη, την οποία μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας