Πανελλαδικές: Το υπ. Παιδείας αύξησε κατά λάθος την εξεταστέα ύλη της επόμενης χρονιάς
Λάθη έκανε το υπουργείο Παιδείας στην εξεταστέα ύλη της επόμενης σχολικής χρονιάς (Γ λυκείου), την οποία έδωσε χθες το βράδυ! Μέσα στην ημέρα αναμένεται επανόρθωση και νέα κείμενα από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.
Λάθη έκανε το υπουργείο Παιδείας στην εξεταστέα ύλη της επόμενης σχολικής χρονιάς ( Γ λυκείου), την οποία έδωσε χθες το βράδυ! Μέσα στην ημέρα αναμένεται επανόρθωση και νέα κείμενα από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.
Στην χθεσινή ύλη καταγράφτηκε αύξηση στη διδακτέα και εξεταστέα ύλη των μαθημάτων που θα διδαχτούν οι μαθητές της Γ Λυκείου της επόμενης σχολικής χρονιάς. Την επόμενη χρονιά οι μαθητές της Γ Λυκείου θα εξεταστούν με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ.
Η αύξηση ύλης ήταν μεγάλη στα Μαθηματικά (όπου ουσιαστικά προστέθηκε στην ύλη το βιβλίο της Γενικής Παιδείας) και στην Βιολογία, Ιστορία, Αρχές οικονομικής Θεωρίας (έως και 40% περισσότερη). Παράλληλα χρειάστηκε η συρραφή προηγούμενων βιβλίων για την εξεταστέα ύλη της Κοινωνιολογίας που όπως γνωστό αντικαθιστά τα Λατινικά στις Ανθρωπιστικές επιστήμες.
Μικρή αύξηση ύλης υπάρχει στην Φυσική και τη Χημεία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας