Τιμώμενο πρόσωπο της Θύρας 7 Νέας Υόρκης ήταν ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο έμπειρος άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην εκδήλωση και μιλώντας στη Hellenic Daily News αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν.
«Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και «ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη.
Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε.Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη.
Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα», τόνισε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.
Σε ερώτηση που του έγινε για τους ομογενείς φίλους του Ολυμπιακού ανέφερε: «Να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.