Ν. Μηταράκης στο One Channel: Το πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να καταργηθεί
Γύρω από τη συζήτηση των αναρχικών επιθέσεων, ο κ. Μηταράκης επεσήμανε επίσης ότι χρειάζεται να ενισχυθεί η ελληνική αστυνομία, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για υλικοτεχνική υποστήριξη του έργου της.
Για την ανάγκη αλλαγής του νόμου πανεπιστημιακού ασύλου, μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, με φόντο την πρόσφατη επίθεση που σημειώθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Συγγρού, από ομάδα αντιεξουσιαστών που εφόρμησαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γύρω από τη συζήτηση των αναρχικών επιθέσεων, ο κ. Μηταράκης επεσήμανε επίσης ότι χρειάζεται να ενισχυθεί η ελληνική αστυνομία, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για υλικοτεχνική υποστήριξη του έργου της. Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα μη χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.