Κάτι… μαγειρεύει η Χριστίνα Μπόμπα
Μόλις πριν από δέκα ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα από το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο
Μόλις πριν από δέκα ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα από το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο όπου πήγε να δει τον Σάκη Τανιμανίδη.
Αφού έλαβε μέρος στα φετινά MadWalk και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο catwalk της Celia Kritharioti, η Χριστίνα επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Το βράδυ της Κυριακής διοργάνωσε βραδιά… μαγειρικής. Η Χριστίνα Μπόμπα κάλεσε στο σπίτι της την Εύη Σαλταφερίδου, την πρώην παίκτρια του Survivor 2 και υπό τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη έφτιαξαν ομελέτα καγιανά. Η Χριστίνα, όπως αναφέρει το tlife, μπήκε πανέτοιμη στη κουζίνα και βλέποντας tutorials του αγαπημένη της σεφ προσπάθησε να μαγειρέψει για εκείνη και τη φίλη της και απ’ ότι μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της φαίνεται να τα… κατάφερε.
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442