Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου σαν παλιό σινεμά
Μια συγκινητική αναδρομή στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, πραγματοποίησαν Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου
Μια συγκινητική αναδρομή στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ μέσα από την εκπομπή του ο Αντώνης Κανακής, φιλοξενώντας στο «Βινύλιο» δύο από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.
Θυμίζοντας αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό ιστορίες και αναμνήσεις, από την εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος μεσουρανούσε.
Η Μάρω Κοντού μιλώντας για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν σκεφτόταν ποτέ αυτό το ενδεχόμενο.
«Ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος είχε μια μαγεία που τώρα δεν υπάρχει», περιγράφει η Μάρω Κοντού.
Τη δική του «πινελιά» σε αυτή την εκπομπή έδωσε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος σε σύνδεση με το πλατό της εκπομπής είπε στον Αντώνη Κανάκη:
«Αντώνη εγώ τώρα κάνω ό,τι μπορώ, παλιά έκανα ό,τι ήθελα». «Στο επάγγελμα δεν πας εσύ, το επάγγελμα σε τραβάει», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας για την πορεία της ζωής του.
«Όταν θυμάμαι την καριέρα μου είναι σαν να τρώω κάθε μέρα γλυκό, σοκολάτα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι θεατρίνος. Δεν γίνεσαι φίρμα αν δεν είσαι σπουδαίος ηθοποιός ή άνθρωπος. Οι εποχές είναι άλλες». σημείωσε ο ίδιος.
Οι ατάκες που άφησαν εποχή
«Σε έχει κουράσει το προφιτερόλ, Γιώργο;», ρώτησε ο Αντώνης Κανάκης τον Γιώργο Κωνσταντίνου.
«Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ ακούω για ένα προφιτερόλ», απάντησε ο ηθοποιός, γελώντας. «Ακου ψηλέ, αν θες να πετύχεις πρέπει να τυποποιηθείς.Υπήρξε και περίοδος που δεν περνούσε το όνομά μου, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί μου, δυσκολεύτηκα», αποκάλυψε.
Φυσικά, έγινε λόγος και για το θρυλικό «φστ μποινγκ» με τον Κώστα Βουτσά να ξεκαθαρίζει: «Το φστ μποινγκ δεν ήταν δική μου παρέμβαση δεν ήταν αυτοσχεδιασμός, ήταν στο σενάριο».
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442