Απίστευτο ξύλο στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! (vid)
Απίστευτα σκηνικά στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με την Παρτιζάν, όταν Σέρβος τηλεοπτικός παρουσιαστής γρονθοκόπησε άλλοτε στέλεχος των γηπεδούχων.
Πρωταγωνιστής για λάθος λόγο έγινε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, Μίλαν Κάλινιτς, ο οποίος ξέσπασε κατά πρώην στελέχους του Ερυθρού Αστέρα με αφορμή μία παρεξήγηση στις court seats.
Ο Κάλινιτς γρονθοκόπησε τον Ντάλιμπορ Κρκόβιτς, πρώην διοικητικό μέλος και χορηγό του Ερυθρού Αστέρα, νυν πιστό οπαδό της ομάδας επειδή… κάθισε στην θέση του!
Όλα αυτά στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν.
Μετά τα όσα έγιναν στη χθεσινή αναμέτρηση πάντως ίσως να μην ξαναπάει στο γήπεδο!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.