Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τζαμπάρ, Σακίλ και Ντουράντ τρώνε τη… σκόνη του
Πώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταφέρνει με τις φετινές επιδόσεις του να ξεπεράσει θρύλους του ΝΒΑ στην αποτελεσματικότητα σκοραρίσματος, μπαίνοντας σε μια μικρή λίστα με τους κορυφαίους όλων των εποχών.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανεβάσει και σταθεροποιήσει σε τέτοια επίπεδα το παιχνίδι του που πλέον δεν προκαλεί εντύπωση αν ο Greek Freak ξεπερνά σε επιδόσεις θρύλους του αθλήματος.
Σύμφωνα με αμερικάνικο δημοσίευμα ο σταρ των Μπακς έχει φέτος μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανά λεπτό από ότι είχαν ποτέ στις καριέρες τους ο Κέβιν Ντουράντ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ακόμη και ο θρυλικός Τζαμπάρ.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.