«Ψήφο Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα» ζήτησε από τους προοδευτικούς Ευρωπαίους και Έλληνες πολίτες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), που διεξάγεται στις Βρυξέλλες.
«Στις ευρωεκλογές, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, έχουμε μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και τον λαϊκισμό» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
«Απαντάμε στη διαρκή λιτότητα και τις συντηρητικές πολιτικές του Λαϊκού Κόμματος με προοδευτική ατζέντα και νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα» τόνισε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας