Ο Τζόρνταν Θίοντορ δεν έχει σταματήσει τις θεραπείες στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Χολαργό. Όμως ο 30άχρονος Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται να είναι στη 12άδα της ΑΕΚ για τον σημερινό (13/3, 19:30) επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.