Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Οι Βαυαροί διέλυσαν την Βόλφσμπουργκ με 6-0 και «πάτησαν» κορυφή, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ντόρτμουντ, που χρειάστηκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο για να κερδίσει με 3-1 την Στουτγκάρδη.
Συνεχίζεται η μάχη του τίτλου στην Γερμανία, με την Μπάγερν Μονάχου να διαλύει με 6-0 την Βόλφσμπουργκ και την Ντόρτμουντ να παίρνει αγχωτική νίκη με 3-1 απέναντι στην μαχητική Στουτγκάρδη.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 57 πόντους, ωστόσο, το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς υπερτερεί έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οι Βαυαροί το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και σκορπούν… τρόμο στους αντιπάλους τους, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους.
Στο σημερινό παιχνίδι η Μπάγερν ήταν σαρωτική και έκανε… πάρτι, με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει τα δύο από τα έξι τέρματα της ομάδας του. Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 34’ ο Γκνάμπρι, με τον Λεβαντόφσκι στο 37’ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 52’ ο Χάμες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μίλερ στο 75’ να κάνει το 4-0. Το 5-0 έγινε από τον Κίμιχ στο 82’, με τον Λεβαντόφσκι να διαμορφώνει το τελικό 6-0.
Στον αντίποδα η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Στουτγκάρδη, που για 85 λεπτά στάθηκε πολύ καλά στην Βεστφαλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62’ με τον Μάρκο Ρόις, με τον Κεμπφ στο 71’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Όλα έδειχναν ότι η Ντόρτμουντ θα στραβοπατήσει, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Στο 85’ ο Πάκο Αλκάθερ σκόρερ για το 2-1, με τον Πούλισιτς στις καθυστερήσεις να κάνει το 3-1 και να σφραγίζει τη νίκη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και οι σκόρερ:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το ΟΑΚΑ θα μπορέσει να φιλοξενήσει το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League – Η Λεωφόρος είναι ακατάλληλη και πλέον στο «τριφύλλι»… ψάχνονται!
Ο Χέιζ-Ντέιβις ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Παρί με 27 πόντους και παραλίγο να ανατρέψει το -17 με το οποίο έχανε ο Παναθηναϊκός και να χαρίσει μια ανέλπιστη νίκη. Δείτε βίντεο με τα κατορθώματά του.