H Λειψία πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Νυρεμβέργης (1-0) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας – Ηττα 4-0 για την Σάλκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Η Λειψία έφυγε νικήτρια από το «Μαξ Μόρλοκ Στάντιον» της Νυρεμβέργης, χάρις σε ένα γκολ του Κλόστερμαν και ανέβηκε στην τρίτη θέση προσπερνώντας την Γκλάντμπαχ, που υποδέχεται αργότερα απόψε την πρωταθλήτρια Μπάγερν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.