Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε το απουσιολόγιο της ομάδας να γεμίζει τις τελευταίες μέρες, καθώς από ματς σε ματς αυξάνονται οι τραυματίες.
Ο Βέρνμπλουμ είναι νοκ άουτ έως το τέλος της σεζόν, με τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο Ελ Καντουρί υπέστη θλάση β’ βαθμού στο ματς με τον Άρη και θα μείνει εκτός δράσης έως τα τέλη Μαρτίου.
Ο Πέλκας υπέστη θλάση στη λεκάνη από κτύπημα αντιπάλου στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και θα χάσει τα επόμενα ματς της ομάδας.
Ο Μίσιτς υπέστη διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική επίσης στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αμφίβολος παραμένει και ο Λέο Ζαμπά που έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από κτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Άρη.
Ο Μαουρίσιο ήταν επίσης στο ιατρικό δελτίο λόγω ενός κτυπήματος στο πρόσωπο, αλλά αυτός θα είναι κανονικά παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.