Δείτε τώρα το εξής παράδοξο: Ενώ από τις μεγάλες ομάδες, ήταν η ΑΕΚ που φώναζε ότι έχει ανάγκη μεταγραφών τελικά μεταγραφές έκαναν οι ανταγωνιστές της. Η ΑΕΚ πήρε έναν ικανό χαφ, τον Κρίστισιτς αλλά στα εξτρέμ -που ο πόνος ήταν μεγάλος- δεν πήρε τίποτα!
Ο Δημήτρης Μελισανίδης το είπε καθαρά πως σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει τύχη έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Για άλλη μια φορά όμως, τους ζήτησε να παίξουν με ψυχή. Ίσως, να ξέρει και να καταλαβαίνει κάτι που εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε και να καταλάβουμε, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης. Ωστόσο, πρόκειται για μια παρατήρηση που την είχε κάνει και πριν τις γιορτές.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.