Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οχάιο : Εξάχρονος πήγε στο σχολείο με γεμάτο όπλο

Οχάιο : Εξάχρονος πήγε στο σχολείο με γεμάτο όπλο

Το παιδί εθεάθη να κουβαλάει «βαρύ αντικείμενο», μέσα στο παντελόνι, όταν μπήκε στον παιδοκομικό σταθμό Africentric σε αυτή τη μητρόπολη του Οχάιο.

Αγόρι έξι ετών πήγε στο σχολείο με γεμάτο πιστόλι, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Κολόμπους, στην Πολιτεία Οχάιο των βόρειων ΗΠΑ.

Το παιδί εθεάθη την Παρασκευή να κουβαλάει «βαρύ αντικείμενο», μέσα στο παντελόνι, όταν μπήκε στον παιδοκομικό σταθμό Africentric σε αυτή τη μητρόπολη του Οχάιο.

Το προσωπικό του σχολείου έψαξε το παιδί, βρήκε και του πήρε το όπλο, αναφέρεται σε ανάρτηση της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης του Κολόμπους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Λόγω της ηλικίας του δεν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη, πάντως διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθεί πώς ακριβώς βρέθηκε στην κατοχή του το όπλο.

Η οπλοφορία είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα στις ΗΠΑ, όπου το ένα τρίτο των ενηλίκων δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα πυροβόλο όπλο.

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από σφαίρες, στο πλαίσιο εγκληματικών ενεργειών, από ατύχημα, ή αυτοκτονώντας.

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, 521 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις ΗΠΑ από πυρά — στον αριθμό αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται οι αυτόχειρες — ενώ 98 ανήλικοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από σφαίρες, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Gun Violence Archive.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024