Ο «ερυθρόλευκος» άσος τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ και θα πάρει μέρος στο ετήσιο διεθνές καμπ Basketball Without Borders, που διεξάγεται στο πλαίσιο του All Star Game του ΝΒΑ.
ην ευκαιρία να προπονηθεί δίπλα στα μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ και να διδαχθεί τα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο θα έχει ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.
Ο άσος του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα λάβει μέρος στο ετήσιο διεθνές καμπ Basketball Without Borders, που διεξάγεται στο πλαίσιο του All Star Game του ΝΒΑ. Στο BWB επιλέγονται τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο, με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι μάλιστα να γίνεται ο πρώτος παίκτης από την Ελλάδα που θα αγωνιστεί στο εν λόγω καμπ.
Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, το οποίο πραγματοποιεί το ΝΒΑ σε συνεργασία με την FIBA και συμμετέχουν ειδικοί και από τους δύο φορείς. Ο Ποκουσέφσκι θα βρίσκεται ανάμεσα σε σπουδαία ταλέντα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν και να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα των κορυφαίων προπονητών, αλλά και παραγόντων του ΝΒΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το All Star Game θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σάρλοτ. Ο Ποκουσέφσκι θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ λίγες ημέρες νωρίτερα για να προετοιμαστεί για το καμπ, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League