Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τη ΝΔ

«Αυτό, το περιμέναμε», αναφέρει, για να σχολιάσει πως «δεν περιμέναμε όμως να υιοθετήσει και τα επιχειρήματα ανθρώπων οι οποίοι ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη»

«Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της ΝΔ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, περί χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

«Αυτό, το περιμέναμε», συνεχίζει, για να σχολιάσει πως «δεν περιμέναμε όμως να υιοθετήσει και τα επιχειρήματα ανθρώπων οι οποίοι ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «σε αντίθεση με άλλες, η σημερινή κυβέρνηση σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης» και σχολιάζει καταληκτικά: «Ας μην ανησυχεί λοιπόν η κ. Γεννηματά, κι ας μην παριστάνει την εγγυήτρια της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο