Στην ηθική έρημο της TV
Δεν γνωρίζω αν οι συντελεστές της εκπομπής κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Στη θέση τους θα είχα εφιάλτες
Βλέποντας την εκπομπή που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ την Πέμπτη και την Παρασκευή με έπιασε μια απέραντη ντροπή.
Ένα άτυχο νέο κορίτσι δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στη Ρόδο. Στο τηλεοπτικό σύμπαν της κυρίας Στεφανίδου, αυτό το κορίτσι «δολοφονήθηκε» με ακόμα πιο αποτρόπαιο τρόπο.
Χωρίς να λέει τίποτα η κυρία Στεφανίδου υποδόρια άφηνε σαφείς αιχμές για την υπόληψη ενός κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στα χέρια δύο απάνθρωπων νεαρών.
Με μια απάθεια που μόνο η έλλειψη οποιασδήποτε ανθρωπιάς μπορεί πιθανόν να αιτιολογήσει, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε πλάγιες αναφορές και πέταγε σπόντες για τις προσωπικές πτυχές της ζωής μιας νέας γυναίκας, που μόλις πριν λίγα 24ωρα οι δολοφόνοι της είχαν βιάσει και πετάξει ζωντανή στη θάλασσα.
Σταγόνα – σταγόνα το δηλητήριο αυτό χυνόταν στα μυαλά των τηλεθεατών, χωρίς κανένα σεβασμό, κανένα ταμπού και κανέναν ενδοιασμό, με μοναδικό στόχο τα ποσοστά τηλεθέασης.
Όλα αυτά διανθίζονταν με φωτογραφίες από τη δικογραφία και πίνακες για τα τραύματα που υπέστη το θύμα, τα οποία μόνο βαθιά οδύνη θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους γονείς αυτού του κοριτσιού, ενώ όλα τα υπόλοιπα θα τους βύθισαν σίγουρα στην απελπισία.
Το να έχεις χάσει το παιδί σου και να βλέπεις την υπόληψή του να κουρελιάζεται μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες θα πρέπει να είναι αβάσταχτος πόνος
Οι εκπομπές αυτές ήταν η απόλυτη κατάρρευση οποιασδήποτε δεοντολογίας, δημοσιογραφικής ή ανθρώπινης.
Ηταν δείγμα μιας τηλεοπτικής κόλασης όπου κάθε έλεγχος έχει χαθεί, όπου δεν υπάρχει κανένα όριο και η τραγωδία των άλλων χρησιμοποιείται απλά σαν εργαλείο για να γαργαλίσουμε το συλλογικό υπογάστριο στον βωμό της τηλεθέασης.
Ηταν εικόνες από μια ηθική έρημο όπου ο σεβασμός στους νεκρούς είναι μια έννοια κενή νοήματος και όπου αθώα θύματα δέχονται απανωτά χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Δεν γνωρίζω αν οι συντελεστές της εκπομπής κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια.
Στη θέση τους θα είχα εφιάλτες.
- Χουάντσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Χανιά: Σχεδίαζαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά αστυνομικών – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)























































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442