Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Scoda Scala 2019: Ινγκόγκνιτο εμφάνιση

Scoda Scala 2019: Ινγκόγκνιτο εμφάνιση

Η Skoda δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά εικόνων του νέου Scala ως καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, και υπόσχεται πρακτικότητα και ευρυχωρία που θα επαναπροσδιορίσει τα μέτρα της κατηγορίας καθώς και μια πληθώρα επιλογών σε εξοπλισμό και κινητήρες.

H τσεχική φίρμα δεν παραλείπει να ανανεώνει το ενδιαφέρον για το νέο της μικρομεσαίο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί πριν το τέλος της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί εντός του α’ εξαμήνου του 2019, δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά καμουφλαρισμένων εικόνων του Scala μαζί με μια πληθώρα στοιχείων τα οποία δίνουν μια σαφή γεύση για το επικείμενο μοντέλο.

Όπως είναι ήδη γνωστό το Scala θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική MQB A0 του ομίλου VW, ενώ σε σχεδιαστικό επίπεδο θα αντλήσει τις επιρροές του από το πρωτότυπο Vision RS, το οποίο παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση του Παρισιού, και το οποίο ανέλαβε να εισαγάγει την μετεξέλιξη του σχεδιαστικού κώδικα της φίρμας.

Μένοντας πιστό στις αρετές της φίρμας το Scala αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα σε επίπεδο πρακτικότητας και ευρυχωρίας. Αναλυτικότερα σύμφωνα με την Skoda, ο χώρος για τα κάτω άκρα των επιβατών του πίσω καθίσματος διαμορφώνεται σε 73 εκ. κατά πλάτος σε 1,425 μέτρα και καθ΄ύψος σε 98,2 εκ. Υπό την αρχική διαμόρφωση των καθισμάτων η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ θα ξεκινά από τα 467 λίτρα και θα φτάνει έως τα 1.410 λίτρα με την αναδίπλωσή τους.

Παράλληλα, το Scala θα συμπεριλάβει στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτόματα φωτιστικά σώματα LED μπροστά και πίσω με δυναμικούς δείκτες αλλαγής πορείας. Στις διαθέσιμες επιλογές θα περιλαμβάνονται επίσης τα συνήθη smart things της Skoda, μεταξύ των οποίων ηλεκτρικός κοτσαδόρος και ξύστρα πάγου.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, επί του παρόντος, η Skoda ανακοινώνει ότι το Scala θα είναι διαθέσιμο με πέντε κινητήρες ισχύος 90 έως 150 ίππους, στοιχείο που καθιστά δεδομένη την παρουσία του τρικύλινδρου κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου του ομίλου VW καθώς και του τετρακύλινδρου κινητήρα 1,5 λίτρου.

Sports in

Η UEFA ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για όσα έγιναν στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Η απάντηση της UEFA στον Στέλιο Αγγελούδη για όσα συνέβησαν στον αγώνα Μπριζ-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024