Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γύρου μεταξύ Δούρου και Πατούλη προκαλεί σπασμούς απελπισίας στους λίγους πολίτες που έχουν απομείνει να πιστεύουν στη δύναμη της ψήφου σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Η εικόνα των υποψηφιοτήτων στον δήμο της Αθήνας έχει έναν αναμφισβήτητο δυναμισμό. Ο σημερινός δήμαρχος, ύστερα από δύο θητείες με πολύ περισσότερα θετικά στοιχεία από αυτά που αναγνωρίζονται, ανακοινώνει την αποχώρησή του, αφενός για να δώσει τόπο στους νέους, αφετέρου για να ριχτεί ο ίδιος σε νέες περιπέτειες.
Την ίδια στιγμή εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ενδιαφέροντες και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, όπως ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Παύλος Γερουλάνος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.