Τον χρόνο να τα πουν από κοντά είχαν δύο σπουδαίοι αθλητές, καθώς Νεϊμάρ και Στεφ Κάρι «ξέκλεψαν» λίγο χρόνο και βρέθηκαν από κοντά.
Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν συναντήθηκε με τον πρωταθλητή και ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και αφού αντάλλαξαν φανέλες συζήτησαν και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram.
«Τι τιμή να μπορώ να μιλήσω μαζί σου και να μάθω τις σκέψεις σου, την ιστορία σου. Τώρα σε θαυμάζω ακόμη περισσότερο» έγραψε στη φωτογραφία του ο Νεϊμάρ, με τον πρώην MVP του ΝΒΑ να γράφει με τη σειρά του: «Είσαι μια αληθινή έμπνευση. Ευχαρίστησή μου που άκουσα τις ιστορίες σου και καταλαβαίνω γιατί είσαι αυτός που είσαι ως άνθρωπος και ως παίκτης σήμερα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο και Δανία, Πολωνία και Σουηδία. Στην παράταση το Τσεχία-Ιρλανδία (2-2) και το Ουαλία-Βοσνία (1-1).
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.