Ημέρα μεταγραφών αποδείχθηκε η Τρίτη (21/8) για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» προχώρησε αρχικά στην ανακοίνωση του αριστερού μπακ Ματίας Ουριέλα.
Ο Αργεντινός υπέγραψε στους «κυανόλευκους» έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μορόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν».
Λίγη ώρα αργότερα ο Απόλλων ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή, αυτή τη φορά με μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Αντρέι Λούκιτς, ο οποίος θα αγωνίζεται στο «Γεώργιος Καμάρας» ως δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια.»
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η διοργάνωση του Σιάτλ επιμένει στους εορτασμούς του Pride παρά τη σκληρή αντίδραση Ιράν και Αιγύπτου, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση πολιτισμών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
Ποια είναι η κατάσταση έξω από την «Astana Arena» λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο Καϊράτ - Ολυμπιακός - Στους -19 η θερμοκρασία, βγάζουν χιόνι οι εκσκαφείς...
Οι επιλογές του Ραφαέλ Ουραζμπαχτίν για την ενδεκάδα της Καϊράτ, κόντρα στον Ολυμπιακό (9/12, 17;30) μοιάζουν… κλειδωμένες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.