Οι μαρτυρίες των πολιτών που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και στη Ραφήνα είναι άκρως αποκαλυπτικές, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.
Η φωτιά υποτιμήθηκε, η Πυροσβεστική πιάστηκε στον ύπνο, οι δυνάμεις ήταν περιορισμένες, ο συντονισμός μηδενικός και οι Αρχές ασυντόνιστες και βραδυπορούσες.
Με άλλα λόγια, χάθηκε ο έλεγχος από την πρώτη ώρα.
Η φωτιά δεν κατέστη δυνατό να συγκρατηθεί, πέρασε τη Λεωφόρο Μαραθώνος, η κυκλοφορία διεκόπη, οι δρόμοι μπλόκαραν και μόνη διέξοδος για τους κακότυχους συμπολίτες μας απέμεινε η θάλασσα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.