Ακόμη μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, αποκτώντας τον Ζέλσον Μάρτινς.
Αν και τις περασμένες ημέρες οι δύο πλευρές απείχαν στο οικονομικό σκέλος, η διαφορά γεφυρώθηκε και η μεταγραφή του Πορτογάλου είναι γεγονός.
Ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης, με το κόστος της μεταγραφής να είναι μηδαμινό λόγω της προσφυγής του παίκτη σε βάρος της παλιάς ομάδας του, Σπόρτινγκ Λισαβώνας.
Έτσι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντουάν Γκριεζμάν και την απόκτηση των Λεμάρ και Ρόντρι, η «ροχιμπλάνκος» προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια σπουδαία χρονιά.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.