Η Νάπολι κάνει ό,τι μπορεί για να προσαρτήσει στο δυναμικό της τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.
Ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος είναι «φευγάτος» από τους «μερένχες» αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Κάρλο Αντσελότι για το ρόστερ της νέας σεζόν.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο ιδιοκτήτης των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις κατέθεσε πρόταση 45 εκατ. ευρώ στη «βασίλισσα» ούτως ώστε να κάνει «παρτενοπέι» τον 30χρονο.
Το συμβόλαιο που φέρεται να προσφέρει η ιταλική ομάδα στον Μπενζεμά είναι τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν περίπου τα 10 εκατ. ευρώ.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.