Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, δύο πολυάριθμες ομάδες, πιθανόν Πακιστανών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, στην περιοχή της αγοράς «Καπάνι», δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφεραν καδρόνια, ρόπαλα, σπασμένα μπουκάλια, κ.ά.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε δύο προαγωγές υπόπτων.
Από τις Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων που δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ερίζουν για τα σημεία πώλησης στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αριστοτέλους.
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας