Τρεις ακόμη προσαγωγές για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη δύο ατόμων
Στην προσαγωγή τριών ακόμη ατόμων για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής.
Οι αρχές εξετάζουν αν οι τρεις προσαχθέντες συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης το Σάββατο, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.
Στο μεταξύ η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη δύο ατόμων. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο, έλληνες υπηκόους, εκ των οποίων ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, ο 20χρονος και ο 36χρονος κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο και εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας