Από μακριά και αγαπημένοι ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου προς τιμήν του πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολου.
Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» της εφημερίδας «Τα Νέα», η εποχή που υπήρχε μια πολύ καλή σχέση και χημεία μεταξύ των δύο, είναι πια παρελθόν και όπως διέρρευσε από προσκεκλημένους στο επίσημο δείπνο, Αλέξης Τσίπρας και Γιάννα Αγγελοπούλου είχαν μια απλή και τυπική χειραψία.
Φαίνεται λοιπόν ότι …οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.