Μια ανάσα από το νταμπλ ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 90-56 τον Φάρο στο κλειστό της Γλυφάδας και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών
Μόλις μια νίκη μακριά από το νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 90-56 του Φάρου εντός έδρας και έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1.
Πλέον ο Ολυμπιακός απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση του νταμπλ. Έτσι, με «διπλό» στην έδρα του Φάρου την προσεχή Κυριακή (13/3, 19:30) οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα θα πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τρίτο συνεχόμενο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.
Στις πρώτες αναμετρήσεις για τη Γ’ φάση των πλέι οφ στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των Γυναικών, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
ΠΛΕΙ ΟΦ – Γ’ ΦΑΣΗ (1η αγωνιστική)
ΘΕΣΕΙΣ 3-4
Πανιώνιος-Δάφνη Αγ. Δημητρίου 68-48 (2-1)
* Νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα συμπληρώσει 3 νίκες
1ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός-Φάρος Κερατσινίου 90-56 (3-0)
* Νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα συμπληρώσει 4 νίκες
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.